Onze specialiteiten

Wij hebben verschillende specialiteiten voor u. Deze specialiteiten zijn natuurlijk van de allerbeste kwaliteit. Het vlees voor deze specialiteiten is natuurlijk bewerkt in onze eigen uitsnijderij. Lees op deze pagina meer over onze heerlijke specialiteiten uit eigen keuken. Wij garanderen dat het vlees dagvers is, iedere dag opnieuw. Laat u overtuigen en lees meer.

Kemper Landhoen

Kemper LandhoenHet Kemper Landhoen krijgt royaal de tijd om in alle rust op te groeien volgens de EU-normen. Dit komt de stevige beet en smaak van het vlees ten goede.

Kemper Maiskip

Kemper Mais-Scharrelkippen zijn echte scharrelaars, ze lopen buiten, in het gras of onder bomen en struiken. Ook worden de maiskippen semi-ambachtelijk geslacht.

Boerenscharrelkip

Een echte boerenscharrelkip is een malse heerlijke lekkernij. Onze boerenscharrelkippen zijn perfect geprepareerd en hebben erg veel smaak.

Label Rouge – Poulet de Landes

Poulet de Landes met het Label Rouge, ookwel de “echte” kipfilet, is een heerlijk stuk vlees met vel. Het velletje geeft deze kipfilet een geweldige smaak.

EendenboutLabel Rouge – Poulet Noir

Het poulet noir is een kip met opmerkelijke zwarte poten. Doordat deze kippen een vrije uitloop hebben en de voeding voor 75% bestaat uit granen, heeft het vlees de natuurlijke smaak zoals de kip vroeger had.

 Label Rouge – Parelhoen

Parelhoen is rijk aan noodzakelijke bouwstenen voor het menselijk lichaam zoals eiwitten, ijzer, zink en vitamine B. Vlees van parelhoenderen is heel mager en dus arm aan caloriën.

Label Rouge – Coquelet

Coquelet is een mooi jong haantje. Coquelet wordt in zijn geheel simpelweg gebraden of gegrild. Het vel wordt knapperig en het vlees wordt mals, een ware delicatesse.

Label Rouge – Poussin

Poussin zijn jonge kippetjes van minder dan een maand oud. Het grote voordeel van een poussin is dat iedereen alle goede dingen van een grote kip in miniatuur versie heeft. Bij het delen van een grote kip, lopen sommige altijd het pootje mis, of gunnen de malse borst aan iemand anders. Bij poussin hoeft niemand iets te missen.

Eendenborstfilet

Eendenborstfilet staat bekend om de fijne delicate smaak en bevat bovendien veel ijzer en vitamines. Door de verrassende smaak wordt eendenborst gezien als een ware delicatesse.

Kemper MaiskipEendenbouten

Een specialiteit uit Zuidwest-Frankrijk. Als eendenboutjes goed gegaard worden is het vlees heel mals, het valt zo van het bot.

Franse Kalkoendijen

Kalkoen is een heerlijk stuk gevogelte. Echte Franse kalkoendijen hebben een goede smaak en zijn niet te droog, zodat elk hapje een heerlijke ervaring is.

Heerlijke verse Franse konijnen

Konijn is niet alleen fijn van smaak en sappig, het is vooral mager vlees. Daarbij komt dat konijnenvlees altijd mals is. Ons Frans konijnenvlees is heerlijk licht verteerbaar vlees.

Heerlijke verse kip!

Echte graskippen die grazen.

Iedere dag dagvers!

De beste kwaliteit.

Uit eigen keuken!

Wij hebben onze eigen uitsnijderij.

Diverse markten.

De kleurrijkste markt!

Kipopdemarkt.nl is onderdeel van Poelier van Nieuwehuizen