Kakelvers Nieuws - Kip op de Markt

Hoe hypnotiseer je een kip?

Je kunt een kip hypnotiseren met een rechte lijn door haar langs deze lijn te laten kijken (Om haar weer uit de hypnose te halen hoef je enkel een hard geluid te maken.) Heb je zelf een ‘Weet je…’, laat het ons weten en misschien plaatsen wij het de volgende keer op onze website en

Aanbieding van Week 6

Bon appétit! Echte Franse Parelhoen €8,- per kg Aanbieding start vanaf 6 t/m 8 feb., zolang voorradig!

Oosterse Drumsticks

Hoofdgerecht bereidingstijd ongeveer een uur Ingrediënten 1 citroen 1 el bruine suiker 2 el oestersaus 2 el Japanse sojasaus 10 gegrilde kipdrumsticks 3 tenen knoflook (gekneusd) keukenzout zwarte of witte peper Bereiding Verwarm de oven voor op 180 °C. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Maak in een kommetje

Aanbieding van Week 5

Drumsticks! Yum! vijf gegrilde drumsticks voor maar €3,- tien voor €5,- Aanbieding start vanaf 29 t/m 31 jan., zolang voorradig!

Welke paus maakte de haan een christelijk symbool?

Paus Gregorius I verklaarde de haan als een symbol van de Christelijkheid. (Later verklaarde Paus Nicolaas I dat er een Haan op elke katholieke kerk moest staan.) Heb je zelf een ‘Weet je…’, laat het ons weten en misschien plaatsen wij het de volgende keer op onze website en Facebook-pagina!

Aanbieding van Week 4

Een huis vol visite? Het kan! vijf borrelhapjes voor €2,- twintig voor maar €5,- Aanbieding start vanaf 23 t/m 25 jan., zolang voorradig!

Aanbieding van Week 2

Eerste aanbieding van het jaar! Heerlijke gegrilde maisbout Één voor € 2,50 Drie voor € 6,- Aanbieding start vanaf 5 t/m 7 dec., zolang voorradig!

Extra Aanbieding 2014 (herinnering)

Super de luxe Diepvries Actie! Scherpe aanbiedingen op al het diepvries Bijv. 10 kip krokant schnitzels voor €5,- Deze aanbieding is geldig op 27 dec., zolang voorradig!

Waarom werden kippen getemd?

De eerste kippen werden waarschijnlijk niet getemd voor voedsel. (Onderzoekers denken dat de eerste kippen getemd werden voor het fokken van hanen voor hanengevechten) Heb je zelf een ‘Weet je…’, laat het ons weten en misschien plaatsen wij het de volgende keer op onze website en Facebook-pagina!

Extra Aanbieding 2014

Super de luxe Diepvries Actie! Scherpe aanbiedingen op al het diepvries Bijv. 10 kip krokant schnitzels voor €5,- Deze aanbieding is geldig op 27 dec., zolang voorradig!

Iedere dag dagvers!

De beste kwaliteit.

Uit eigen keuken!

Wij hebben onze eigen uitsnijderij.

Diverse markten.

De kleurrijkste markt!

Footer Column 4

This is a widgetised area. Fill it with content from the Widget Admin area.

Kipopdemarkt.nl is onderdeel van Poelier van Nieuwehuizen